KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się
10-05-2019

DYREKTOR SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 64 W ŁODZI ZATRUDNI OSOBĘ NA STANOWISKO OPIEKUN PRZEJŚCIA

Stan postępowania: Otwarty

dodano: 10-05-2019

Treść oferty

Szkoła Podstawowa nr 64 im. H. Ch. Andersena w Łodzi , ul. Anczyca 6 poszukuje osoby na stanowisko opiekun przejścia dla pieszych (3/4 etatu)/dozorca dzienny (1/4 etatu). Praca w godzinach 600-1400 od dnia 01.09.2019 r.

Poszukujemy osoby uczciwej, dobrze zorganizowanej, kulturalnej, dokładnej w wykonywaniu powierzonych obowiązków. Posiadającej zaświadczenie o ukończeniu kursu „opiekun dzieci na przejściach dla pieszych”.

Prosimy o składanie CV do sekretariatu szkoły w godzinach 800-1600.

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 64 im. Hansa Christiana Andersena w Łodzi
odpowiada: Anna Jagielska
data: 10-05-2019
wytworzył: Joanna Walczak
data: 10-05-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 9